trendiebingo

TrendieBingo gratis bonus code

TrendieBingo is een aanbieder die zich op korte tijd heeft ingewerkt op de markt van het Bingospelen. Om succesvol te blijven dienen de aanbieders in het bijzonder competitieve landschap van de online bingogames echter ook steeds nieuwe klanten aan te trekken en de bestaande te behouden. De beste manier om dit te doen is vanzelfsprekend al van oudsher het aanbieden van bonusgeld en bonuscodes gebleken. Iets dat ook TrendieBingo weet en dat verklaart waarom ook hier heel wat bonuscodes te verzamelen zijn.

Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

TrendieBingo gratis bonus code

Bij TrendieBingo krijg je niet alleen bij aanmelden een gratis speeltegoed van vijf euro maar wordt je ook meteen ingeschreven op de nieuwsbrief. Waar bij heel wat ondernemingen een inschrijving op de nieuwsbrief vrij nutteloos is en behoorlijk irritant is dit bij TrendieBingo wel even anders: het kan je zelfs heel wat opleveren. Wekelijks verstuurt TrendieBingo in deze nieuwsbrief immers een gratis Bonuscode. De volgende stap is zo gemakkelijk als bij de betaalopties de code invullen en het tegoed te gebruiken. Het tegoed dat je op je account bijkrijgt door deze bonuscode is enkel te gebruiken in het bingogedeelte van de website!

Speel mee met de bingo, klik hier

TrendieBingo gratis bonus code: er echt geld van maken

Natuurlijk wil je meteen ook weten hoe je van dat bonusgeld echt geld maakt. Bonusgeld staat immers vermeld op de bonusmeter en niet op de saldometer waardoor je het niet kan opvragen voor een storting. Gratis bonuscodes hebben bij TrendieBingo de regel dat ze 10 keer rondgespeeld moeten worden voor ze op de saldometer terecht komen. Concreet betekent dit dat je voor een bonuscode van bijvoorbeeld 5 euro voor 50 euro aan bingokaarten zult moeten kopen voor dit bonusgeld echt opvraagbaar is. Maak je je daar overigens geen zorgen over: het is echt niet zo lastig als het lijkt.

trendiebingo welkomstbonus

inschrijven via flabingo