trendiebingo

TrendieBingo gratis aanmeldbonus

Er zijn vandaag de dag heel wat aanbieders actief op de markt van online bingo. Onder deze aanbieders zit er toch wel een significant verschil, al was het alleen al maar door de aanmeldbonus die sommigen niet en anderen dan weer wel geven. Een van de websites die zo'n gratis aanmeldbonus voorziet voor de klanten is het gekende TrendieBingo. Bij TrendieBingo heb je de kans om gratis en voor niets te spelen voor speelgeld of extra spanning in het spel te brengen door te gaan voor echt geld.

Meld je aan en krijg €5 gratis!

TrendieBingo gratis aanmeldbonus

Of je kan bij TrendieBingo er ook gewoon voor opteren om beiden te doen! Door je aan te melden op de website en je gegevens in te vullen krijg je immers al gelijk een aanmeldbonus ter waarde van 5 euro. Hier hoef je voor de rest helemaal niets voor te doen: geen storting, geen speciale addertjes onder het gras. Gewoon registreren en beginnen spelen. Deze No Deposit bonus is een ideale manier om al wat spellen uit te proberen en al een goede feel te krijgen voor de rest van de website.

Speel mee met de bingo, klik hier

TrendieBingo gratis aanmeldbonus: de weg naar echt geld

Deze aanmeldbonus is natuurlijk nog niet gelijk uit te betalen. Hiervoor dien je eerst te voldoen aan enkele voorwaarden. Voldoe je aan de voorwaarden dan zie je het geld verschijnen op je saldometer en dan kan je een uitbetaling aanvragen vanaf 25 euro. Het vrijspelen van bonusgeld is bij TrendieBingo volgens de regel dat een gratis bonus 10 keer rondgespeeld moet worden. In het geval van de 5 euro aanmeldbonus betekent dit dus uiteindelijk voor 50 euro rondspelen met de bonuskaarten. Pittig, maar zeker niet onmogelijk om van de gratis aanmeldbonus een kapitaal te maken.

trendiebingo welkomstbonus

inschrijven via flabingo