trendiebingo

TrendieBingo eerste stortingsbonus

Het landschap van de online aanbieders van Bingo is de laatste jaren enorm competitief geworden. Meer en meer nieuwe aanbieders betreden de markt en het logische gevolg is dat er een bitsige strijd ontstaat om de aandacht van de nieuwe spelers die hun kans wagen. Een van de beste manieren om dit nieuwe spelers naar jouw website te krijgen is weinig verbazingwekkend de eerste stortingsbonus. Geen wonder ook: als je als speler de verbintenis maakt om geld te storten bij een website wil je het liefst van al zoveel mogelijk return op je investering krijgen. Ook de bingosite TrendieBingo heeft zo'n eerste stortingsbonus.

TrendieBingo eerste stortingsbonus

Het spreekt voor zich dat de eerste stap het registreren is op de website van TrendieBingo en een account aanmaken. Als dit eenmaal achter de rug is kan je een eerste storting doorvoeren om te beginnen spelen. Bij TrendieBingo is er een welkomstbonus van 200% op je eerste storting tot een maximale bonus van 100 euro. Concreet betekent dit dat je het best van al 50 euro stort. Deze 50 euro wordt dan toegevoegd aan je saldometer en daarnaast verschijnt er op de bonusmeter ook nog eens 100 euro aan bonus tegoed om mee te spelen zoals u wilt.

Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

TrendieBingo eerste stortingsbonus: er echt geld van maken

Om van het bonusgeld van de eerste stortingsbonus echt geld te maken dat op je saldometer komt dien je het eerst 6 keer rond te spelen. Heb je dus 100 euro bonusgeld dan moet je hier voor 600 euro bingokaarten voor kopen om de mogelijke winsten hieruit uit te laten betalen. Belangrijk om weten is dat na een uitbetaling je bonusmeter wel gereset wordt. Is er nog een deel bonusgeld niet vrijgespeeld op dit moment dan ben je dit kwijt voor altijd! Goed opletten geblazen dus.

trendiebingo welkomstbonus

inschrijven via flabingo