ShinyBingo stortingsmogelijkheden

ShinyBingo is een van de nieuwste bingosites op het wereldwijde web. Omdat er niets toch die extra spanning toevoegt aan een spelletje bingo dan daadwerkelijk spelen om een inzet wil je natuurlijk vooral weten hoe je geld op je account krijgt om die wens ook daadwerkelijk te realiseren. Goed nieuws op dat front: de ShinyBingo stortingsmogelijkheden zijn vrij uitgebreid te noemen en al bij al toegankelijk voor zowat iedere speler.


Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

Stortingsbonus en opwaarderen

storten bij shinybingo

Bij ShinyBingo krijg je niet alleen direct een gratis 5 euro aan speeltegoed maar ook een fikse stortingsbonus. Voor je echter kan genieten van de stortingsbonus dien je natuurlijk wel te weten op welke verschillende manieren je kan storten. Ongeacht welke stortingsoptie je kiest is dit altijd een goede optie om snel en gemakkelijk je account te spijzen.

Nog veel meer mogelijkheden

Daar stopt het natuurlijk nog niet met de ShinyBingo stortingsmogelijkheden. Je kunt gebruik maken van onder anderen Visa, Mastercard of Diners Club. Geen zin om een stukje plastiek boven te halen om te betalen? Ook online portefeuilles als Neteller of Skrill/Moneybookers behoren tot de opties voor betaling. Ten slotte zijn ook Ewire en Click and Buy mogelijkheden om geld bij te storten op je account bij ShinyBingo. Mogelijkheden zat dus en hoe dan ook geen reden om het na te laten.

shinybingo site

inschrijven via flabingo