ShinyBingo gratis bonus code

Ongetwijfeld een van de leukste zaken als frequent bezoeker en speler van online speelhallen zijn de bonuscodes. In essentie krijg je gratis speeltegoed en dus geld voor heel erg weinig tot geen werk. Ook bij ShinyBingo vallen er met de regelmaat van de klok dergelijke bonuscodes te verkrijgen. Deze zorgen er, naast de No deposit en de stortingsbonus, voor dat de website zeker en vast aantrekkelijk blijft voor de spelers.


Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

ShinyBingo gratis bonus code

storten bij shinybingo

Na aanmelding bij ShinyBingo ontvang je als speler meteen ook de nieuwsbrieven van website ShinyBingo. Schrijf je hier nog niet meteen op uit want geregeld zit in deze nieuwsbrief een gratis bonus code verstopt. Geregeld is zelfs een behoorlijk understatement want het gaat om een wekelijkse code. In het algemeen komt de nieuwsbrief op een vaste dag in de week en is de bonus rond de 2 euro speeltegoed waard waarvoor overigens geen storting moet gedaan worden. Gratis geld zonder moeite dus. Voor dit bonusgeld omgezet wordt naar echt geld moet het wel 10 keer rondgespeeld worden. Voor de ervaren speler niet echt een probleem natuurlijk.

ShinyBingo gratis bonus code: de stortingsbonus code

Naast de wekelijkse gratis bonus code zit er bij de nieuwsbrief van ShinyBingo ook altijd een stortingsbonus code vervat. Deze vul je in bij een storting en garandeert weer extra speeltegoed. Let wel: in tegenstelling tot de gewone bonus codes zijn hier wel vaak restricties zoals minimale storting aan verbonden. Dit kan variëren van 10 tot 50 euro. De stortingsbonus dient 6 keer rondgespeeld te worden voordat dit echt speeltegoed wordt. Krijg je dus een bonustegoed van 10 euro zal je voor 60 euro in totaal moeten rondspelen voor dit in echt geld opvraagbaar is.

shinybingo site

inschrijven via flabingo