ShinyBingo eerste stortingsbonus

Als een van de nieuwste bingosites in het landschap is een van de belangrijkste zaken voor de website natuurlijk het lokken van nieuwe klanten. En hoe lok je als site die actief is in de sector van de kansspelen meer mensen? Door het geven van bonussen natuurlijk! Ook bij ShinyBingo mag je dan ook een stortingsbonus verwachten na het aanmaken van een account en het doorvoeren van een eerste storting.

ShinyBingo eerste stortingsbonus: de no deposit

Laten we even met de deur in huis vallen: bij ShinyBingo.com hoef je zelfs niets te storten om al gebruik te kunnen maken van een eerste bonus. Bij het aanmaken van een account op de website krijg je immers meteen een No deposit bonus ter waarde van 5 euro. Hiervoor hoef je echt niets anders te doen dan je gegevens invullen en het account opstarten. Het gewonnen geld dat je verkrijgt uit deze bonus is echt geld en mag je vanzelfsprekend houden.

Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

ShinyBingo eerste stortingsbonus: de echte storting

storten bij shinybingo

De stortingsbonus bij ShinyBingo is in de vorm van een 300% bonus. Dat betekent dus zo veel als dat je drie keer je storting op je account ziet verschijnen. Heb je 20 euro gestort dan zal je voor €80 kunnen spenderen. Het maximale bedrag van de stortingsbonus is evenwel beperkt tot €150. Hoger dan dat valt niet meer onder de 300% regel van de stortingsbonus. Hou hier dus zeker en vast rekening mee voor je je hele bankrekening overschrijft op de website.

shinybingo site

inschrijven via flabingo