ShinyBingo

ShinyBingo is een online platform waar ‘echte spelers’ verschillende bingo spelen kunnen spelen en daarvoor een beloning ontvangen. Een fijne plek online om vrije tijd door te brengen, vrienden te maken, spellen kan spelen en waar je kans maakt op mooie prijzen. Naast Bingo is de website ook een aanrader voor liefhebbers van andere spelletjes. In deze tekst wordt een omschreven hoe dit ongeveer in zijn werk gaat en wordt er naar het aanbod op de website gekeken.

Speciale aanbiedingen

Nederlandse bingo spelen

De website heeft voordelige en leuke aanbiedingen wanneer iemand zich inschrijft op de website. Om de spellen te leren kennen en om bekend te raken met de site krijg je bij inschrijving €5,00 tegoed van ShinyBingo. Ook zal je bij de eerste storting een welkomstbonus van 300% ontvangen. Als voorbeeld; als je eerste opwaardering €10,00 is, dan maakt ShinyBingo daar €40,00 van. Bovendien heeft de website voor trouwe spelers een interessant loyaliteitsprogramma. Door veel te spelen verdien je ervaringspunten. Deze punten verdien je per uitgegeven Euro. In de 90 levels kun je omhoog werken en zal jouw status op de website hoger worden waardoor je, bijvoorbeeld, recht gaat krijgen op exclusieve merchandise. Dit gaat via een systeem waarbij het aantal XP punten (Experience Points) zorgt voor Golden Coins. Deze Golden Coins zijn per stuk €1,00 waard.

Via jouw eigen profiel kun je precies in de gaten houden wat jouw status is.

Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

Opwaarderen

storten bij shinybingo

Wanneer de speler zich heeft ingeschreven op ShinyBingo dan is er garantie dat de betaling van de opwaardering op correcte wijze verloopt. Er is een tal aan mogelijkheden. Zo kan het geld worden overgemaakt via creditcard of een van de andere stortingsopties verlopen. Je kunt op de website altijd zien hoeveel geld jij hebt uitgegeven en op hoeveel geld je nog recht hebt. Ook staan alle details die van belang zijn op deze pagina, zoals in welk spel je het geld hebt uitgegeven of juist hebt verdiend.

De Bingo spellen

bingo spellen van shinybingo

Op deze spellenwebsite kan uiteraard Bingo gespeeld worden. Er zijn twee varianten: 75 ballen en 90 ballen bingo. 90 ballen bingo is het standaard bingo spel met de 3 standaard prijzen, de 75 ballen variant is gebaseerd op de 90 ballen variant. Verder kun je op de website jackpots winnen, waar ook twee varianten in te onderscheiden zijn. De gegarandeerde jackpots gaan er sowieso twee keer per dag uit en de progressieve jackpot. Dit is een limietloze jackpot, de hoogte van deze jackpot wordt door de koop van bingo kaarten bepaald. Er zijn ook veel online gokkasten te vinden op de website, zowel de standaard als leuke varianten daarop. Naast gokkasten zijn er ook andere casino spellen voor de spelers. Blackjack, Roulette, Craps… Voor ieder type speler is er iets te vinden. Verder zijn er ook instant games, zoals paardenrace-en en krasloten via de website te vinden.

Bezoek de website

Gratis bingo
gratis bingokamers bij shinybingo

De website heeft een uitgebreid aanbod. De spellen zijn, behalve de 75 en 90 ballen bingo, allemaal te spelen zonder geld in te zetten. Hierdoor wordt de mogelijkheid gecreëerd om kennis te maken met de spellen en te kunnen oefenen op de verschillende spellen.

shinybingo site

inschrijven via flabingo