Jogobingo stortingsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om voor echte prijzen mee te spelen met Jogobingo. De mogelijke opties om geld te storten om mee te spelen worden hieronder één voor één uitgelegd.

Hiervoor is wel een persoonlijk account nodig. In uw account kunt u aangeven met welke betaalmogelijkheid u wilt storten op uw Jogobingo account.

Per telefoon

Een makkelijke manier om geld te storten is via de telefoon door middel van een belletje. Bel het 0900 – nummer en er wordt precies verteld hoeveel geld er gestort wordt. De tijdsduur van het telefoontje bepaald de hoogte van het te storten bedrag, tot maximaal 10 Euro. U kunt aangeven wanneer u klaar bent met storten en u ontvangt dan een code. Deze code voert u in op uw scherm en het geld wordt bijgestort op uw account. Het bedrag ziet u later terug op uw telefoonrekening.

bingolot

PaySafe Card

Een PaySafe Card is een prepaid kaart die u kunt kopen bij verschillende verkooppunten bij u in de buurt. Dit zijn bijvoorbeeld tankstations of supermarkten waar u deze direct afrekent. Op deze kaart staat een unieke code die u kunt invoeren in uw account. De hoogte van deze bedragen variëren van 10 tot 100 Euro.

Speel hier Jogobingo

Winnen & spelen
jogobingo

Uiteraard kunt u ook uw gewonnen credits gebruiken om opnieuw mee te spelen. Dit wordt dan automatisch van uw Jogobingo saldo afgeschreven en u hoeft hier verder niets voor te doen.
nieuwste beter bingo site

inschrijven via flabingo