75 ballen bingo bij Jogobingo

Hoe begin je?

Om het 75 ballen bingo spel te spelen log je in met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kies je een 'room' waar je andere spelers kunt vinden en een spel kunt beginnen. Je kunt spelen voor verschillende bedragen: €0.05, €0.10, € 0.25, of voor €0.50. Om te kunnen spelen is er een bingokaart nodig. Het bedrag waarvoor gespeeld kan worden is afhankelijk van deze bingokaart, evenals het aantal spelers. Per speelronde kan je maximaal tien bingokaarten gebruiken.

Gratis spelen

Wanneer je liever niet wil betalen voor een spel kan je er voor kiezen om gratis te spelen. Dit heet ook wel ‘play for fun’. Meerdere malen kan je gratis spelen. Je hoeft slechts op de 'fun' knop te drukken. Je hebt echter wel slechts toegang voor beperkte tijd, zodat je niet ongelimiteerd een plaats in een 'room' bezet houdt. Na de verstreken tijd wordt er gevraagd om geld in te leggen of in een andere 'room' te spelen.

bingolot

Hoe werkt het 75 ballen bingospel?

jogobingo

Het spel is gebaseerd op het basisprincipe van bingo waarbij in totaal 24 getallen afgevinkt moeten worden. Een bingokaart bevat een raster van vijf bij vijf vakken. Het middelste vak is blanco. Op de kaart zie je verticaal het woord bingo gespeld (B-I-N-G-O). De nummers 1-15 zijn in de B-kolom te vinden, in de I kolom de getallen 16-30, enzovoort.

Bij aanvang van het spel wordt er een willekeurige rij gekozen. Bij een volle rij ontvang je een 'pattern'. Dit is de naam voor de bingo rij waarmee je een winst behaalt. Hierna speel je door voor een volle kaart.

Speel hier Jogobingo

Prijzen

Per speelronde kun je een prijs winnen met een 'pattern' en met een volle kaart. Elke ronde is er een nieuwe 'pattern' en dus een nieuwe kans om te winnen.

Ook wanneer je gratis speelt kun je een prijs winnen.

nieuwste beter bingo site

inschrijven via flabingo