Jogobingo

Bingo, en zeker als het gespeeld wordt met echt geld, is een bijzonder spannend en verslavend spelletje. Het is dan ook geen wonder dat de sites die online bingo aanbieden als paddenstoelen uit de grond schieten de laatste tijd. Hierdoor is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien, maar ik heb met Jogobingo in ieder geval een goede website die goed bij mij past ontdekt. Veel sites lokken je binnen met bonussen die vaak niet zo mooi zijn als ze lijken. Je moet eerst 10 keer het bonus bedrag rondspelen voordat je het ook daadwerkelijk kan opnemen op je rekening, het is vaak een beetje onzin. Jogobingo daarentegen biedt gewoon een heldere, overzichtelijke website die altijd perfect werkt, zonder gekkigheid en valse beloftes.

bingolot

Ook voor de kleine portemonnee

jogobingo heeft voor elke portemonnee bingokamers beschikbaar

Persoonlijk houd ik er niet van om voor grote bedragen online bingo te spelen, en daarom werkt deze website voor mij gewoon heel goed. Je kan virtuele bingokaarten kopen voor 5 tot 50 eurocent, waardoor je hier met een paar euro de hele avond zoet kunt zijn. Het bedrag dat je kan winnen bij Jogobingo hangt af, zoals natuurlijk gebruikelijk is bij bingo, van het aantal andere deelnemers in een zogehete room. Als u in een spel zit kunt u in de rechterbovenhoek het bedrag zien wat uw kunt winnen, een bedrag dat ondanks de kleine inleghoeveelheden aardig kan oplopen. Uw winsten overgeboekt krijgen op uw rekening is geen enkel probleem en gebeurt na aanvraag binnen 3 werkdagen.

Het aanbod

jogobingo

Zoals gezegd is JogoBingo een overzichtelijke, gemakkelijk te gebruiken website en zoals je hiervan mag verwachten bieden ze dan ook alleen de bekendste uitvoering van bingo aan: 75 ball. De spelers kunnen kiezen tussen patronen bingo of het welbekende volle kaart bingo. Volle kaart spreekt uiteraard voor zich, en bij patronen bingo is de winnaar de persoon die als eerste het patroontje in zijn bingokaart heeft afgestreept.

Speel hier Jogobingo

Gratis bingo spelen

gratis bingokamers bij jogobingo

Naast de eerder genoemde rooms waarbij je jezelf dient in te kopen voor 10 tot 50 eurocent zijn er ook de free rooms. Hier kan je gratis een rondje meedoen, met kans op echte geldprijzen, maar aangezien deze rooms ongekend populair zijn is de winkans gering. Toch heeft het ook een sociale functie, je kan in deze chatrooms rustig een beetje chatten met mede bingo liefhebbers.

Al met al vind ik deze website een verademing, geen schreeuwerige website met allerlei valse beloftes, gewoon een website waar je gemakkelijk online bingo kan spelen, zowel gratis als voor kleine bedragen.

Geen bingo bonus op je storting

Wanneer je online bingo voor geld wilt spelen dan raden we je aan om een andere bingosite uit te kiezen. Daar kan je namelijk gebruik maken van bingo bonussen waarmee je een percentage als je bonus bovenop het door jouw gestorte bedrag als bonustegoed op je account krijgt gezet. Een erg hoge eerste stortingsbonus is te vinden bij Beter Bingo, hier krijg je bovenop je eerste storting een bonus t.w.v. 300% van je gestorte bedrag tot een maximale bonus van €150,-! Naast deze bonus krijg je bij aanmelding ook gelijk al €5,- op je account gezet!

nieuwste beter bingo site

inschrijven via flabingo