Help

Tegenwoordig probeert men alle traditionele kans- en casinospelen zo goed mogelijk na te bootsen op internet. Ook bij bingo lukt dit aardig goed, toch zijn er enkele verschillen.

Net zoals bingo in de realiteit ook met meerdere personen gespeeld wordt, is dit ook het geval bij online bingo. Men noemt het een 'Multi Player Bingo'. Alle spelers zitten in 1 virtuele ruimte (room) en hebben tevens de mogelijkheid om met elkaar te communiceren via de chatbox. Met uw welkomstbonus of als u geld gestort heeft kunt u kaartjes kopen. Dit gebeurt via de 'Koop'-knop. De 'Auto koop'-knop kan men gebruiken als men in de volgende ronde automatisch hetzelfde aantal kaarten wil kopen.

Als u bijvoorbeeld met vijf kaarten speelt in een ronde, zullen er door middel van de 'Auto koop'-knop automatisch vijf kaarten in de volgende ronde worden gekocht. Er is een klok aanwezig die aangeeft hoeveel tijd u nog heeft om een kaart te kopen. Als deze klok op 0 staat, betekent dat het spel begint.

Men kan op Flabingo Bingo de 75 ball variant spelen. Er is steeds een figuur (pattern) te zien wat gevormd moet worden. Als het spel begint, worden er steeds nummers getrokken door de computer. De speler moet dan het getrokken nummer markeren indien die op zijn kaart staan. Er is er ook de optie aanwezig om dit automatisch te laten doen (auto-krassen). Eerst wint diegene die het figuur heeft. De hoofdprijs gaat uiteraard naar de persoon met een volle kaart.

De prijzenpot wordt gevormd uit de inleg van alle gekochte kaarten. Deze prijzenpot is dus afhankelijk van het aantal deelnemende spelers. Meestal wordt de prijzenpot verdeeld in 2 delen: 20% is voor de winnaar die het aangegeven figuur gevormd heeft, 80% is voor de winnaar die erin geslaagd is een volle kaart te krijgen. Indien er voor ieder figuur meer dan 1 winnaar is, wordt de prijs verdeeld onder het aantal winnaars. Bij sommige bingo's is er ook een bonusjackpot aanwezig. Die wordt opgehoogd als er een bepaald aantal kaarten verkocht zijn. De gewonnen prijs voor de volle kaart kan worden verhoogd met de Jackpot! Als de winnaars bekend zijn, begint er een volgende ronde. De klok geeft dan weer een bepaalde tijd aan om kaarten te kopen.

inschrijven via flabingo