Onze Chat

Op Flabingo Bingo kunnen spelers onbeperkt met elkaar chatten. Er is een chatmoderator aanwezig die erop let dat er geen ongeoorloofd taalgebruik plaatsvindt. Ook houden wij in de gaten dat er geen minderjarige spelers aanwezig zijn. Onder ogneoorloofd taalgebruik verstaan wij:

  • racistisch taalgebruik
  • pornografisch taalgebruik
  • schelden

De op dat moment aanwezige chathost bepaald wat onder een van bovenstaande categorien valt. U wordt dus ook geacht de aanwijzingen van de chathost op te volgen. Bij eventuele klachten kunt u een bericht achterlaten op de website bij "berichten" (als u ingelogd bent).

Voor een uitgebreide beschrijving van de chatregels, de zogenaamde code of conduct klik hier.

Tijdens het bingospel worden er ook allerlei chatgames gespeeld. Het ligt aan de drukte op de bingosite hoevaak en waneer er chatgames gespeeld worden. Dat is dus volkomen willekeurig. Wat zijn chatgames?

Tijdens iedere bingoronde geeft de chathost aan welke chatgame er gespeeld wordt. Met deze chatgames zijn punten en soms geld te verdienen. een voorbeeld van een chatgame is GEBOORTEMAAND. Stel je geboortemaand is juni (6). Als het getal 6 tijdens het bingospel wordt getrokken moet je zo snel mogelijk CHATGAME *6* in het chatscherm intikken en versturen. De eerste bingospeler die dat gedaan heeft wint de chatgame en daarmee weer extra punten! Je moet wel met het bingospel meespelen om mee te kunnen doen met de chatgames.

Log dagelijks in op Flabingo Bingo en kijk bij de nieuwsberichten welke nieuwe chatgames er weer zijn toegevoegd.

inschrijven via flabingo