Stortingsmogelijkheden bij Bingolot

Voldoende opties met de Bingolot stortingsmogelijkheden

Wie online bingo gaat spelen bij Bingolot zal in aanraking komen met de betalingsmogelijkheden. Om het multiplayer spel van Bingolot met echt geld te laten beginnen zal er een speeltegoed naar keuze moeten worden toegevoegd aan je account. Om het speeltegoed toe te voegen zijn er gelukkig voldoende opties.

Speel hier Bingolot

bingolot

Opwaarderen met Paysafe

Voor wie het online liever allemaal wat anoniemer houdt is er ook de mogelijkheid om op te waarderen met een PaysafeCard. Een PaysafeCard kan op internet of in diverse winkels worden gekocht. Het gaat om een kaart met een bedrag naar keuze. De PaysafeCard is volledig anoniem en is één van de Bingolot stortingsmogelijkheden.

Speeltegoed toevoegen door middel van je telefoon
het bingospel van bingolot

Voor degenen die het helemaal eenvoudig willen houden is er nog de mogelijkheid om speeltegoed toe te voegen door middel van je telefoon. Hierbij is de enige mogelijkheid om op te waarderen via een telefoongesprek. Elk telefoongesprek kost €1,30 en dit is dan ook meteen het bedrag dat wordt toegevoegd aan je account. Hoewel je in het spel met dit bedrag een redelijke tijd vooruit kan (in sommige kamers zijn de kaarten slechts €0,05 per stuk), is dit toch een vrij laag bedrag. Telefonisch opwaarderen is daarom ook vooral weggelegd voor de spelers die liever met een kleiner bedrag spelen en het opwaarderen graag snel en eenvoudig houden.

nieuwste beter bingo site

inschrijven via flabingo