75 ballen bingo bij Bingolot

75 ballen bingo

Bij de bingosite Bingolot.com wordt het 75 ballen bingospel aangeboden. De 90 ballen variant is hier niet beschikbaar, hiervoor moet je bij bijvoorbeeld BeterBingo aanmelden om dit online te kunnen spelen. Het 75 ballen bingospel wordt gespeeld met:

  • 75 ballen
  • bingokaart met 25 vakken
bingolot

Verloop van het spel

het bingospel van bingolot

Het spel bingo wordt gespeeld met 75 ballen. De ballen zijn van 1 tot en met 75 genummerd en worden één voor één op willekeurige volgorde achtereen opgeroepen. Indien een getal is geweest, keert dit getal niet terug in het spel. U speelt met een bingokaart met vijf kolommen met iedere kolom vijf vakken. In totaal bezit een bingokaart 25 vakken, waarvan 24 willekeurige getallen zijn en 1 blanco veld. Indien een nummer wordt opgeroepen die u bezit op uw bingokaart wordt deze weggestreept van uw bingokaart.

Boven de kaart staat BINGO, waarvan elke letter boven een bepaalde rij staat. "B" staat boven de eerste rij, "I" boven de tweede rij en "N" boven de derde rij, etc. De eerste rij (rij B) bevat 5 vakken waarvan willekeurige nummers zijn ingevuld tussen 1 tot 15. In rij "I" staan tevens 5 vakken waarvan willekeurige nummers zijn ingevuld tussen 16 tot 30. Enzovoorts tot rij "O". Als een getal opgeroepen wordt, wordt eerst de letter van de rij opgenoemd en vervolgens het getal.

Speel hier Bingolot

Winnen

Zoals bovenstaand vermeldt kunt u een getal op uw bingokaart wegstrepen, indien het opgeroepen getal overeenkomt met het getal op uw bingokaart. U heeft bingo als u een volledige patroon hebt weggestreept. De patronen zijn vaak statisch (rechte lijn, schuine lijn). De persoon die als eerste het patroon heeft bereikt, heeft het spel gewonnen!

Win kans

75 Ballen bingo blijft een spel van geluk, net als ieder ander bingo spel. Het is belangrijk om te onthouden dat u het spel niet kunt beïnvloeden met speciale tactieken. Om uw win kans te vergroten, kunt u met meerdere bingokaarten spelen. Echter biedt dit nooit de zekerheid aan om te winnen!

bingolot

inschrijven via flabingo