Bingocams stortingsmogelijkheden

Bingocams is een van de grootste spelers op de markt wat betreft het aanbieden van online bingo spellen. Deze website biedt dan ook weinig verrassend een uitgebreid arsenaal aan stortingsmogelijkheden aan om geld op je account te krijgen. Maar goed ook want kansspelen zonder geld op het account is toch niet meteen hetzelfde. Mist toch een duidelijk element van spanning dat niet te vervangen valt. Maar wat zijn dan die stortingsmogelijkheden bij Bingocams?


Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

Bingocams stortingsmogelijkheden

Bij Bingocams krijg je een gratis aanmeldbonus van 5 euro zonder dat je daarvoor iets anders hoeft te doen dan je persoonlijke gegevens invullen. Daarnaast is er ook stortingsbonus te verkrijgen die het tegoed op je account flink de hoogte in kan stuwen. Het spreekt echter voor zich dat om dat te kunnen verzilveren je eerst in staat moet zijn om geld te storten op je account. Geld storten op je account bij Bingocams is onderhevig aan diverse voorwaarden afhankelijk van het medium van storting. Zo is er een minimale storting van 10 euro vereist tenzij je een betaling verricht waarbij je met een kleiner bedrag opwaardeert.

Speel mee met de bingo, klik hier

Bingocams stortingsmogelijkheden: de opties

Voor het opwaarderen van je account bij Bingocams kan je gebruik maken van diverse opties, waaronder de Paysafecard die je kan aankopen bij heel wat lokale handelaars, credit- en debit kaarten zoals Visa en Mastercard en online portemonnees zoals Moneybookers en Neteller. Hoe dan ook opties zat dus om je account aan te vullen bij Bingocams.

Bezoek de websiteinschrijven via flabingo