Bingocams gratis bonus code

Niets is vervelender als speler van online speelhallen om te merken dat je account weer eens droog staat. En extra geld storten op dat account is nu ook niet meteen een activiteit waar je heel vrolijk van kan worden. Gelukkig dan maar dat heel wat aanbieders van bingo- en andere spellen daar wel iets op gevonden hebben en bonuscodes aanbieden waarmee je gratis en voor niets toch aan speeltegoed kan geraken. Zo ook bij Bingocams. Deze website geeft met de regelmaat van de klok gratis bonuscodes weg die je als speler zeker en vast kunnen helpen dat accounttegoed op peil te houden.

Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

Ontvangen van de gratis bonus codes

Eens de aanmelding van je account bij Bingocams in orde is ben je ook automatisch ingeschreven op de nieuwsbrieven van Bingocams. De verleiding is hier vaak relatief groot om meteen op uitschrijven te klikken maar doe dit toch maar niet: wekelijks kan je in deze nieuwsbrieven immers een gratis bonus code terugvinden. Op een vaste dag in de week kan je in jouw mailbox de nieuwsbrief terugvinden met een bonus code ter waarde van gemiddeld 2 euro. Voor deze 2 euro moet totaal geen storting gedaan worden: het is een volkomen gratis geschenk van Bingocams. Let wel: voor dit bonusgeld omgezet wordt naar echt en opvraagbaar tegoed moet het minstens 10 keer zijn rondgespeeld.

Speel mee met de bingo, klik hier

Bingocams gratis bonus code: de stortingsbonussen

Naast de gewoonlijke gratis bonus codes die in de nieuwsbrieven verstopt zitten komt er ook wekelijks een stortingsbonus code voorbij. Deze stortingsbonus code is geen twee weken dezelfde en is, in tegenstelling tot de gewone bonus code, wel onderhevig aan voorwaarden en restricties. Zo kan het zijn dat er een minimale storting van 10 tot en met 50 euro verbonden is aan de bonuscode. Daar staat wel tegenover dat de opbrengst vaker ook groter is. Een stortingsbonus code moet 6 keer rondgespeeld worden voor deze terug opvraagbaar is en verandert in echt speelsaldo.

Bezoek de websiteinschrijven via flabingo