Bingocams eerste stortingsbonus

Bingocams is, net zoals Beter Bingo, onderdeel van een grote bingoaanbieder die erg populair is onder bingo spelers. Al jaren is Bingocams een van de toonaangevende websites wat betreft het bingospel en zelfs wereldwijd. Maar zelfs toonaangevende, bekende websites kunnen natuurlijk niet zonder de instroom van nieuwe spelers. En nieuwe spelers worden nu eenmaal het vaakst en het best gelokt door het uitloven van stortingsbonussen en welkomsttegoeden. Geen wonder dan ook dat er bij Bingocams best mooie stortingsbonussen te verkrijgen zijn na het aanmaken van je account op de website.

Meld je nu aan en krijg 5 euro gratis!

Bingocams eerste stortingsbonus: de no deposit

Leuk bij Bingocams is dat je niet eens een storting hoeft te doen om al meteen een eerste bonus te krijgen en bingo te kunnen spelen. Je hoeft niet meer te doen dan je persoonlijke gegeven invullen en een account aanmaken en je kunt gelijk al genieten van een eerste bonus. De no deposit bonus heeft bij Bingocams een waarde van 5 euro. Dat is 5 euro gratis geld om eigenlijk enkel maar wat gegevens in te vullen. Iets wat je misschien al sowieso van plan was.

Speel mee met de bingo, klik hier

Bingocams eerste stortingsbonus: de echte storting

Bij Bingocams neemt de stortingsbonus de vorm aan van een 200% welkomstbonus bij een eerste storting. Als je je account opwaardeert ontvang je deze bonus tot en met een maximum van 100 euro. Dat betekent dan ook dat wanneer je bijvoorbeeld 40 euro stort je hier 80 euro bovenop krijgt. Zo kom je aan een totaal van 120 euro aan speelgeld in deze situatie. Daarnaast is het zeker aan te raden om de nieuwsbrief in de gaten te houden: wekelijks kan je hier nog heel wat extra en andere stortingsbonussen terugvinden.

Bezoek de websiteinschrijven via flabingo