Bingocams

Wereldwijd zijn miljoenen fervent liefhebber van het aloude bingo. Wekelijks zitten tal van zaaltjes vol fanatieke spelers en zitten velen aan het beeldscherm gekluisterd. Bingo kun je op veel manieren spelen. Online tegen een computer spelen, dat is al leuk, maar het mist een bepaald element. Zou het niet mogelijk zijn, om online ook tegen echte spelers te spelen? Ja, dat kan. Hier komt bingocams in beeld, een van de laatste innovaties op het gebied van online bingo. Bingocams is door de menselijke tegenspelers één van de meest spannende vormen van bingo.

Live bingo

Er gaat eigenlijk niets boven het live-bingospel. Bingocams is ontwikkeld, om spelers van online bingo het gevoel te geven, dat ze in een bingozaal met andere spelers in de strijd zijn om de mooie prijzen in de wacht te slepen. Spelers die een prijs winnen, kun je via de cam op je beeldscherm zien. Je kunt hun overwinning zien en meevieren. Bingocams speel je, uiteraard, liefst met de webcam ingeschakeld, hoewel dit niet verplicht is. Je kunt de reacties van je tegenspelers op hun gezichten aflezen.

Prijzen

bingoprijzen tijdens de bingoronde

Natuurlijk is ook het leuk, als je zelf een prijs wint. Bingocams biedt je hier mogelijkheden genoeg voor: mooie prijzen en flinke jackpots. Bingocams biedt meer dan alleen het online spelen tegen tegenspelers. We zorgen voor regelmatige acties en bonussen, waardoor je als speler altijd waar voor je geld hebt: meer kans op meer prijzen. Bovendien komen regelmatig gratis bingospelen voorbij, en is de jackpot steeds goed gevuld.

Bezoek Bingocams

Bingokamer

Je begint met het kiezen van je bingokamer. Op de site is steeds duidelijk te zien wat de karakteristieken zijn van de gekozen bingokamer en welke prijzen je betaalt voor de bingokaarten. Een teller telt af tot het begin van het volgende spel daar is. Op het scherm verschijnen ballen, waarin de getallen zichtbaar zijn. Je hoeft niet bang te zijn, dat je een nummer mist. Het systeem streept automatisch de gepasseerde getallen op je bingokaart af.

bingokamers overzicht bij bingocams

Gewonnen

Je prijs is binnen, als je de hele kaart vol hebt. Je avatar komt dan aan iedereen in de bingokamer in beeld. Heb je de webcam geactiveerd, dan ziet iedereen hoe blij je bent met je gewonnen prijs.

Betaal gewonnen geld uit, meld je nu aan.

bingokaarten kopen in het spel van bingocams
Nieuwe kaarten kopen

Zorg dat je genoeg kaarten hebt om ook het volgende spel te spelen. Nieuwe kaarten zijn eenvoudig aan te schaffen, door op de betreffende knop te klikken. Dat werkt, zolang je voldoende middelen in de pot hebt zitten. Je kunt handmatig de pot aanvullen, maar je kunt dit ook automatisch doen.

Interactief

Je kunt het spel interactiever maken, door gebruik te maken van de mogelijkheid met een andere speler te chatten. Je hebt zelf altijd de mogelijkheid een chatverzoek van een andere speler aan te nemen of af te wijzen. Door het interactieve karakter is bingocams een van de leukste manieren om online bingo te spelen. Meer plezier, meer interactie en mooie prijzen. Wat wil je nog meer?

Bezoek de website

inschrijven via flabingo