BingoBink

Bingo! Dat zijn veel vliegen in één klap. Spannende spelletjes spelen voor een goede catch in credits, gezelligheid, geld en misschien nog wel meer. Welke binkies spelen met je mee? Houd ze in de gaten en sla ze aan de haak in een van de vele Bingo Rooms.

Bezoek BingoBink

BingoBink online

In november 2014 is BingoBink online gegaan. De allernieuwste online bingo website. En de allereerste gay goksite van ons land. De site wordt goed gemodereerd om te zorgen dat de atmosfeer homovriendelijk blijft. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak. Kijk hier alvast welke spelletjes je straks gaat spelen.

Credits voor trouwe bezoekers

BingoBink heeft een loyalty programma. Op elke euro die je aan bingo uitgeeft, krijg je een XP-punt cadeau. Hiervoor kan je freebies krijgen.

Heb je een level voltooid? Dan wordt je beloond met gold coins en alle extraatjes die bij dat level horen, zoals VIP-support, verjaardagsbonussen, en allerhande merchandise uit onze webshop.

Meld je nu aan voor je eigen bonussen!

Betalen en bonussen

Betalen gaat snel en makkelijk via onder anderen Creditcard, Paysafecard en Skrill. Meteen wanneer je je inschrijft krijg je al 5€ bonus, en wanneer je je eerste overschrijving doet, dan wordt die verdubbeld. Houd vooral je email in de gaten, want elke week is er een extraatje voor je. Bovendien kan je drie maal per dag gratis bingo spelen in de Boogie Binks Room.

Chatten bij BingoBink

Wie zegt dat Bingo spelen op je computer of je tablet niet gezellig mag zijn? Wij zeker niet, want bij BingoBink was spelen nog nooit zo sociaal. Feliciteer een medeBinkie wanneer je in het activiteitenoverzicht ziet dat hij een prijs gewonnen heeft. Of nodig iemand uit in de chat voor een troostend woord en een virtuele arm om de schouder wanneer zijn status zegt: just became blue.

chatten in het bingospel van bingobink
Support

Natuurlijk is er een helpdesk waar je terecht kan voor vragen. De meest gestelde vragen zijn hier beantwoord, en als je vraag er niet bijstaat kan je mailen. Maar als extra service is er een vijftal gastheren en -vrouwen die elke nacht beschikbaar zijn om al je vragen onmiddellijk te beantwoorden. Vraag ze bijvoorbeeld naar de spelregels van een spel of wat de beste tactiek is om te winnen.

Speel nu probleemloos mee bij BingoBink!

Winnen bij BingoBink!
winnaar van de room jackpot bij bingobink

Wat een heerlijk gevoel is het om te winnen. Je springt een gat in de lucht, en je kan die oerschreeuw onmogelijk bedwingen. Laat anderen van jouw moment van glorie meegenieten, of laat ze lachen als jij van de schrik van je stoel valt. Als je je webcam mee laat draaien, dan wordt je winmoment automatisch real-time uitgezonden. Natuurlijk wordt daar elke maand de allerbeste video uitgekozen voor onze Wall of Fame. Sta jij daar zometeen ook tussen?

bingobink gratis speeltegoed

inschrijven via flabingo